БЕСПЛАТНЫЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ ИЖЕВСК

Объявление

Вы здесь » БЕСПЛАТНЫЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ ИЖЕВСК » ПРОЧИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ » Poszukuję dobrego polskiego MMORPG – czy Perihelion jest wart uwagi

Poszukuję dobrego polskiego MMORPG – czy Perihelion jest wart uwagi

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu szukam solidnego polskiego MMORPG, w które mógłbym pograć ze znajomymi. Trafiłem na wzmiankę o grze Perihelion, ale nie mogę znaleźć zbyt wielu aktualnych opinii. Czy ktoś z Was grał lub gra obecnie w to polskie MMORPG? Jak wypada na tle innych darmowych gier tego typu? Interesuje mnie przede wszystkim społeczność, system walki i to, czy gra jest regularnie rozwijana. Czy jest w nią trudno wejść nowemu graczowi? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

0

2

Grałem w Perihelion kilka lat i mogę szczerze polecić to polskie MMORPG. Jest to darmowa gra osadzona w świecie fantasy, która oferuje sporo frajdy, zwłaszcza jeśli lubisz klimaty walki między dobrem a złem. Wcielasz się w stronę Alentharu lub Endurionu, rozwijasz swoją postać, zdobywasz nowe umiejętności i ulepszasz ekwipunek. Społeczność jest całkiem aktywna, szczególnie wieczorami, a na serwerze często trafisz na pomocnych graczy. System walki jest klasyczny, oparty na umiejętnościach, ale ma swój urok. Gra jest regularnie aktualizowana, więc nie jest porzucona. Dla nowego gracza wejście nie jest trudne – warto zacząć od wykonywania zadań dla NPC, aby poznać mechanikę. Jeśli szukasz polskiego klimatu i darmowej rozgrywki, to naprawdę dobry wybór. Sprawdź sam na perihelion i daj znać, jak Ci się podoba.

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

А также разместить объявления в любой регион из списка любой тематики по ссылке:

Вы здесь » БЕСПЛАТНЫЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ ИЖЕВСК » ПРОЧИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ » Poszukuję dobrego polskiego MMORPG – czy Perihelion jest wart uwagi

Яндекс.Метрика